Viestintäuudistus!

Yhdistyksemme viestintää ollaan uudistamassa!

Internet

Senioreilla on jo hyvän aikaa ehtinyt olla Facebook- sivu (www.facebook.com/tylynseniorit).Tältä sivulta löytyvät tulevaisuudessa yhdistyksen lehdet sekä kuulumiset yhdistyksen kokouksista!

Sähköpostilista

Yhdistys kerää sähköpostilistan, jonka on tarkoitus toimia senioreiden välisenä kommunikaa- tiokanavana. Hallitus on halunnut helpottaa senioreiden välistä yhteydenpitoa ja sähköpostilistalle voi kuka tahansa kirjoittaa kuulumisiaan, tavoittaa entisiä luokkatovereita sekä osaltaan vaikuttaa yhdistyksen toimintaan. Listalle liittyminen on yksinkertaista: lähetä sähköpostia osoitteeseen puheenjohtaja(at)tylynseniorit.fi ja ylläpitäjä lisää sinut listalle sekä toimittaa ohjeet siitä, kuinka listalle voi itse lähettää posteja. Viestiin tulee liittää yhteystiedot ja etenkin oma postiosoite! Listalle liittymällä saat myös yhdistyksen lehden pdf-muodossa sähköpostin liitteenä. Sähköpostilistalle ilmoittautuneille ei tulevaisuudessa enää lähetetä paperista lehteä.

Lehti

Paperilehden painosta pyritään tulevaisuudessa minimoimaan, jonka vuoksi onkin hyvin tärkeää, että mahdollisimman moni seniori ilmoittautuisikin sähköpostilistalle. Tulemme tulevaisuudessa päivittämään osoiterekisterimme paperilehden suhteen sekä luomaan rinnalle edellä mainitun sähköpostiosoiterekisterin.Yhdistyksen paperilehti ei siis tule häviämään. Lehteä painetaan edelleen, mutta hallitus haluaa tehostaa sähköistä viestintää, joka on huomattavasti edullisempaa, kuin paperilehden painaminen.

Paperilehden vuositilaus maksaa 10€. Maksun voi suorittaa yhdistyksen tilille:Nordea 240018-41709 (IBAN FI47 2400 1800 0417 09 & BIC NDEAFIHH) käyttäen viitenumeroa 24688. Saajaksi maksuun tulee merkitä KOELYSEO-TYLYN SENIORIT RY.

Yksi vastaus artikkeliin “Viestintäuudistus!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *